SKRIV DIG PÅ VENTELISTE


RMK råder over 8 aktive lokaler. I dem kan vi desværre ikke huse alle de københavnske musikere. Derfor har vi en venteliste, som du kan skrive dig på herunder. Det er gratis at stå på vores venteliste. Hvert halve bliver du blive bedt om at bekræfte din plads på ventelisten.


Ventetiden til et øvelokale er rimelig lang til lokaler, hvor man har sit eget udstyr stående. Ventetiden til vores baggearslokale er kortere. Man skal være mindst tre i et band, hvis man ønsker at medbringe et trommesæt. Vi optager også solister, som ikke har behov for opbevaring af udstyr, og som kan øve fleksibelt. Trommeslagere kan ikke blive solister.


Når der bliver plads i et lokale kontakter vi den, som står øverst på ventelisten. Ventelisten danner baggrund for indmeldelsen af nye bands og solister efterhånden som der bliver plads i øvelokalerne. Ventelisten revideres hvert halve år ved udsendelse af en e-mail, hvor man bedes bekræfte sin fortsatte interesse i at stå på ventelisten. Besvares ventelistemailen ikke med at aktivt tilsagn, fjernes man af ventelisten. Når man bliver tilbudt et øvelokale i RMK får man fremvist øvelokalet og har derefter 3-7 dage til at beslutte sig. Takker man nej til øvelokalet går tilbuddet til den næste på ventelisten, og man fjernes herefter fra ventelisten.


Tilmeld dig ventelisten ved at sende en e-mail.


Oplys:

- navn

- adresse

- telefonnr.

- fødseldato

- om du søger for et band eller som solist

- hvor mange I er i bandet

- om I søger almindeligt øvelokale eller baggearslokalet

- hvilke instrumenter I spiller